Εμπειρία χρήσης UltraMax Testo Enhancer

Εμπειρία με τη χρήση του UltraMax Testo Enhancer από τον Alexander από το Chisinau

Ο Alexander από το Chisinau μπόρεσε να αποκαταστήσει τη δραστικότητα με κάψουλες UltraMax Testo Enhancer, μια αναθεώρηση της θεραπείας

Το όνομά μου είναι Αλέξανδρος, έχω ζήσει στο Κισινάου (Δημοκρατία της Μολδαβίας) όλη μου τη ζωή. Είμαι 40 ετών, είμαι πρώην αθλητής, αλλά τα τελευταία χρόνια άρχισα να περπατάω στο κρεβάτι - δεν είχα αρκετό καιρό, δεν μπορούσα να ευχαριστήσω μια γυναίκα. Είναι άβολο να πάτε σε γιατρό με ένα τέτοιο πρόβλημα, αλλά η ερώτηση είναι οικεία και ευαίσθητη, γι 'αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω με πρόσθετα τροφίμων. Η επιλογή έπεσε στο UltraMax Testo Enhancer, το οποίο δεν μετανιώνω. Θα μοιραστώ την ιστορία και την εμπειρία μου από τη χρήση της έτσι ώστε όποιος έχει αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα να ξέρει πώς να το λύσει.

Πώς επέλεξα τη θεραπεία

Έχω μακρά έρευνα, κοίταξα και διάβασα κριτικές για δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής για άνδρες. Το προϊόν με δωροδότησε με τη φυσική του σύνθεση. Σε αντίθεση με τα ανάλογα, αυτές οι κάψουλες περιέχουν 4 αποτελεσματικά ενεργά συστατικά ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου του saw palmetto (Serenoa) και αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυτά για ανικανότητα. Γενικά, αποφάσισα να το δοκιμάσω και να το παραγγείλω στον ιστότοπο. Ο διευθυντής μου τηλεφώνησε αμέσως, με ενημέρωσε και μου εξήγησε πώς να χρησιμοποιήσω αυτό το προϊόν. Μια μέρα αργότερα πήρα το πακέτο μου στο ταχυδρομείο, πληρώθηκα στο ίδιο μέρος. Μου άρεσε η υπηρεσία - όλα είναι γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς επιπλέον πληρωμές.

Πώς έπινα κάψουλες, μια κριτική για το φάρμακο

Φωτογραφία της κάψουλας UltraMax Testo Enhancer για δραστικότητα, η εμπειρία με τη χρήση της θεραπείας από τον Alexander από το Chisinau

Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνονται στη συσκευασία, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο: Λαμβάνετε μόνο μία κάψουλα το πρωί και το βράδυ. Είναι μικρά και μπορούν να καταποθούν χωρίς νερό. Το πήρα τόσο πριν όσο και μετά το γεύμα - δεν παρατήρησα καμία διαφορά, προφανώς το φαγητό δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το φάρμακο.

Συνολικά, έπινα τις κάψουλες για δύο μήνες, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να εκτιμηθεί την ημέρα της κατάποσης. Πήρα την πρώτη κάψουλα το πρωί και προς το βράδυ παρατήρησα ότι γινόμουν πιο ενεργητικός.

Το αποτέλεσμα της κατάποσης

Παρακολούθησα προσεκτικά όλες τις αλλαγές στο σώμα μου. Η επίδραση των καψουλών είναι αθροιστική, όσο περισσότερο πίνετε τόσο καλύτερα λειτουργεί. Τις πρώτες 4 εβδομάδες το αποτέλεσμα αυξάνεται πολύ γρήγορα:

  • 1 εβδομάδα - περισσότερη ενέργεια, το σώμα είναι σε καλή κατάσταση, πολύ δύναμη, αυξάνεται η σεξουαλική επιθυμία.
  • Εβδομάδα 2 - Η πρωινή στύση επέστρεψε, η διέγερση εμφανίζεται πολύ πιο γρήγορα.
  • 3 εβδομάδες - η συχνότητα της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται έως και τρεις φορές την ημέρα, η στύση είναι ισχυρή.
  • 4 εβδομάδες - σταθερή υψηλή ισχύς, γρήγορη διέγερση, φωτεινότερες αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ η διάρκεια του σεξ είναι σημαντικά μεγαλύτερη από πριν.

Για τον δεύτερο μήνα, πήρα το UltraMax Testo Enhancer για να ενισχύσω το αποτέλεσμα. Τώρα δεν έχω πιει κάψουλες για σχεδόν 3 μήνες, η ισχύς είναι φυσιολογική, οπότε μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Το κορίτσι είναι ευτυχισμένο, απολαμβάνω ξανά το σεξ και δεν φοβάμαι ότι κάτι θα πάει στραβά. Παρεμπιπτόντως, το σεξ δεν είναι πλέον πρόβλημα 3-4 φορές την ημέρα - υπάρχει πάντα στύση, ακόμα κι αν είστε πολύ κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το συμπέρασμά μου: Το φάρμακο λειτουργεί εξαιρετικά, έχει σωρευτικό αποτέλεσμα και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις.